autor:

Anonim

» » Budinci

Budinca din ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
unt, ulei, faina, lapte, oua, patrunjel verde, ciuperci, piper, sare, ulei, faina, smantana, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In untul topit se adauga faina dizolvata in lapte rece cu sare. Se fierbe totul 10 min, se adauga ciupercile inabusite in ulei, oua, patrunjel verde si piper si se amesteca. In tava unsa cu unt se toarna compozitia obtinuta si se baga la cuptor. Se prepara sosul din ciuperci inabusite in 50 ml de ulei, peste care se adauga peste faina dizolvata in 50 ml de supa de oase. Se continua fierberea cca 20 min., adaugandu-se cantitatea ramasa de supa de oase, smantana, sare, piper si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Budinca din paste cu ciuperci

Budinca din paste cu ciuperci

Se fierb taiteii in multa apa cu sare pina sint al dente se clatesc bine si se pun intr-un vas si

11 voturi    0 comentarii
50 min
Budinci
sufleu de orez

sufleu de orez

se fierbe orezul cu laptele.se adauga sare ,zahar vanilat,lamaie rasa.se rastoarna intr-un castron

6 voturi    7 comentarii
30 min
Budinci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budinca cu penne si telemea de oaie