autor:

Anonim

» » Budinci

Budinca din conopida

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
conopida, margarina, faina, lapte, oua, pesmet, sare, piper, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se prepara un sos alb din faina, lapte si 125 g de unt. Dupa ce se raceste, se adauga sare, galbenusurile, albusurile batute spuma, piperul si se amesteca totul cu conopida. Se unge cu unt pe tava, se tapeteaza cu pesmet, se introduce compozitia de mai sus, iar deasupra se toarna smantana. Se tina tava la cuptor cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Kughel pentru sarbatori de toamna

Kughel pentru sarbatori de toamna

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare pina sint al dente. Se strecoara si se amesteca cu ulei

10 voturi    6 comentarii
2h
Budinci
BUDINCA CU TON SI LEGUME

BUDINCA CU TON SI LEGUME

Aluatul Se faramiseaza margarina in faina pina devine faramicioasa se adauga sarea si cite putina

18 voturi    4 comentarii
1h
Budinci

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Cataif - varianta mea