Budinca din macaroane cu lapte

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. macaroane
  • 400 ml lapte
  • zahar dupa gust
  • 1 ou
  • zahar vanilat
  • 20 gr. unt
  • 2 linguri pesmet

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa rece si se pun intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se toarna laptele indulcit si batut cu oul. Se coace la cuptor pina cind tot laptele este absorbit.

Se serveste pudrata cu zahar vanilat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa
Salata greceasca

Salata greceasca

Reteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...

Salata greceasca
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise