Se fierb taiteii in multa apa cu sare pina sint al dente se clatesc bine si se pun intr-un vas si se stropesc cu 2linguri de ulei ca sanu se lipeasca.
Se topeste untul in tigaie se prajeste ceapa pina devine sticloasa se adauga ciupercile taiate si se prajesc putin.Se lasa putin la racit.Se bat ouale cu sare si piper se adauga smantina si ceapa si ciupercile si se amesteca cu pastele.Se amesteca bine si se potriveste de gust.Se unge un pyrex cu putin unt
se toarna compozitia cu paste se niveleste si se presoara cu brinza deasupra.Se coace la 180 de grade aproape 30 de minute pina aureste.Este bine de pus o foaie de aluminium pe ea cind se da la cuptor si de scos cind mai ramin 10 minute de copt ca brinza sa nu se usuce.Este gustoasa si buna ptr o cina alaturi de salata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii