Punem pastele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgem de apa, intr-o strecuratoare.
Intr-un bol spargem ouale, le batem putin cu un tel, adaugam laptele, branza si mierea si omogenizam amestecul.
Ungem cu unt, un vas de yena, adaugam jumatate din paste (primul strat), turnam peste ele, jumatate din amestecul de ou, branza,lapte, miere, omogenizam ca toate pastele sa fie patrunse si presaram deasupra merisoarele.
Restul de paste le punem in bolul cu amestec, le omogenizam pana sunt patrunse bine, apoi turnam totul peste merisoare, acoperindu-le si formand astfel al doilea strat.
Deasupra punem bucatele de unt din loc in loc si dam la cuptor, la 180*, pentru 30’.
Lasam la racit, apoi portionam si servim cu dulceata de afine deasupra.
Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii