autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Aperitive

Budinca din piept de pasare cu ciuperci

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, miezul de la 1/2 franzela alba, 1 lingura unt, 6 oua, 2 linguri pesmet, 300 gr. ciuperci, 75 ml. ulei, 1 ceapa, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se da prin masina de tocat pieptul de pui, se amesteca cu painea inmuiata si stoarsa bine,cu ciupercile inabusite in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt, sare si piper dupa gust. Galbenusurile se amesteca in compozitie apoi albusurile batute spuma. Intr-o tava se pune hartie de copt, se unge cu ulei si se presara cu pesmet. Se toarna compozitia. Deasupra se pune untul taiat feliute si se coace 45 minute.

Se poate servi si cu sos de smantana alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din piept de pasare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • miezul de la 1/2 franzela alba
  • 1 lingura unt
  • 6 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 300 gr. ciuperci
  • 75 ml. ulei
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv din piept de curcan şi sfeclă roşie la cuptor