autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Aperitive

Budinca din piept de pasare cu ciuperci

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, miezul de la 1/2 franzela alba, 1 lingura unt, 6 oua, 2 linguri pesmet, 300 gr. ciuperci, 75 ml. ulei, 1 ceapa, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se da prin masina de tocat pieptul de pui, se amesteca cu painea inmuiata si stoarsa bine,cu ciupercile inabusite in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt, sare si piper dupa gust. Galbenusurile se amesteca in compozitie apoi albusurile batute spuma. Intr-o tava se pune hartie de copt, se unge cu ulei si se presara cu pesmet. Se toarna compozitia. Deasupra se pune untul taiat feliute si se coace 45 minute.

Se poate servi si cu sos de smantana alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din piept de pasare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Salata boeuf

Salata boeuf

Se fierbe carnea cu sare si dupa ce o spumuiti adaugati cartofii si morcovii.Intre timp pregatiti

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mini tarte cu carne si ciuperci