Se da prin masina de tocat pieptul de pui, se amesteca cu painea inmuiata si stoarsa bine,cu ciupercile inabusite in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt, sare si piper dupa gust. Galbenusurile se amesteca in compozitie apoi albusurile batute spuma. Intr-o tava se pune hartie de copt, se unge cu ulei si se presara cu pesmet. Se toarna compozitia. Deasupra se pune untul taiat feliute si se coace 45 minute.
Se poate servi si cu sos de smantana alaturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii