autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Aperitive

Budinca din piept de pasare cu ciuperci

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, miezul de la 1/2 franzela alba, 1 lingura unt, 6 oua, 2 linguri pesmet, 300 gr. ciuperci, 75 ml. ulei, 1 ceapa, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se da prin masina de tocat pieptul de pui, se amesteca cu painea inmuiata si stoarsa bine,cu ciupercile inabusite in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt, sare si piper dupa gust. Galbenusurile se amesteca in compozitie apoi albusurile batute spuma. Intr-o tava se pune hartie de copt, se unge cu ulei si se presara cu pesmet. Se toarna compozitia. Deasupra se pune untul taiat feliute si se coace 45 minute.

Se poate servi si cu sos de smantana alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din piept de pasare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv frantuzesc

Aperitiv frantuzesc

Ciupercile se taie marunt si se pun in zeama de lamaie si intre timp sunca sau jambonul se taie cubulete

16 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de carne cu oua fierte

Drob de carne cu oua fierte

Carnea tocata se pune intr-un castron mai mare si o condimentam cu sare,adaugam 2 oua,painea inmuiata

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
PIFTELE VITA