Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
300 gr. de cozonac, 3 oua, 2 galbenusuri, 100 gr. de zahar, 1 ½ pahar de lapte, 100 gr. de stafide, o lingura de rom, un virf de cutit de scortisoara macinata, unt
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se unge cu unt o forma de budinca, se acopera fundul cu hirtie pergament si se umple cu cozonacul taiat in cuburi mici si cu stafide. Intr-un castron, se amesteca ouale, laptele, zaharul, romul si scortisoara, se omogenieaza totul bine si se toarna compozitia peste cozonac si stafide. Se da vasul la cuptor cu foc moderat, incalzit deja in prealabil, se aseaza tava pe baie de aburi si, dupa 30 de minute, budinca este gata. Se lasa preparatul sa se raceasca 8-10 minute, apoi sa rastoarna pe platou.
Se poate servi cu sirop de vanilie
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Diplomat" nu uita sa-i faci un
review
Mmmmm!!..ciocolata, vanilie şi fructe…Ce combinaţie mai bună ți-ai putea dori?
Spălăm
2 voturi
0 comentarii
25 min
Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte
0 voturi
0 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate