autor:

Camelia Grosu

» » Budinci

Budinca dulce cu cas si fusilli

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
-1 pachet de fusilli de buna calitate, -1 kg de cas de la magazin, -750 ml lapte, -600 g zahar, -4 pliculete de zahar vanilat, -7 oua

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert cu putin ulei si cand da in clocot se pun fusilli si se tin dand in clocot 1 minut dupa care se scurg intr-o strecuratoare. Se pun apoi intr-o tava, se rade casul pe razatoarea mare, se bat cele 7 oua si se pun deasupra. Separat se amesteca laptele cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste tot si se toarna in tava. Se amesteca totul bine si se introduce in cuptorul preincalzit pana se rumeneste si se absoarbe tot laptele. Se lasa sa se raceasca si se introduce la frigider. Mie asa imi place, de la frigider. Cine nu vrea rece, poate s-o manance calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca dulce cu cas si fusilli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Carawe - Desertul lehuzei - specific tarilor arabe

Carawe - Desertul lehuzei - specific tarilor arabe

Intr-o cratita anti aderenta se pune apa cu zaharul la fiert; cand incepe sa fisrba se adauga orezul

16 voturi    18 comentarii
15 min
Budinci
Kughel pentru sarbatori de toamna

Kughel pentru sarbatori de toamna

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare pina sint al dente. Se strecoara si se amesteca cu ulei

10 voturi    6 comentarii
2h
Budinci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela Ella , 17 ianuarie 2015

    GUSTOC

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    delicios !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      Arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • -1 pachet de fusilli de buna calitate
  • -1 kg de cas de la magazin
  • -750 ml lapte
  • -600 g zahar
  • -4 pliculete de zahar vanilat
  • -7 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

delicios !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budincă de dovlecei