Se unge cu grasime un vas rotund termorezistent si se tapeteaza cu pesmet.
Se bat ouale spuma cu zaharul, se adauga aromele,cacao, nuca, stafidele, putin gem. Se adauga treptat laptele. Feliile de paine se inmoaie in aceasta compozitie si se pun in straturi alternative in vas, un strat de paine, unul de pasta si se da la cuptor. E gata cand s-a rumenit bine. Se serveste cel mai bine calda cu ciocolata rasa deasupra si gem.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii