Budinca economica

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paine neagra taiata felii
  • 300 ml lapte dulce
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura nuca macinata
  • 1 lingura stafide
  • vanilie, scortisoara, esenta rom
  • gem de  prune sau caise

Mod de preparare

Se unge cu grasime un vas rotund termorezistent si se tapeteaza cu pesmet.

Se bat ouale spuma cu zaharul, se adauga aromele,cacao, nuca, stafidele, putin gem. Se adauga treptat laptele. Feliile de paine se inmoaie in aceasta compozitie si se pun in straturi alternative in vas, un strat de paine, unul de pasta si se da la cuptor. E gata cand s-a rumenit bine. Se serveste cel mai bine calda cu ciocolata rasa deasupra si gem.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise