Se unge cu grasime un vas rotund termorezistent si se tapeteaza cu pesmet.
Se bat ouale spuma cu zaharul, se adauga aromele,cacao, nuca, stafidele, putin gem. Se adauga treptat laptele. Feliile de paine se inmoaie in aceasta compozitie si se pun in straturi alternative in vas, un strat de paine, unul de pasta si se da la cuptor. E gata cand s-a rumenit bine. Se serveste cel mai bine calda cu ciocolata rasa deasupra si gem.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii