Se fierbe varza taiata in patru si se da prin masina. Se inabusa in unt cepele taiate si apoi varza. Separat, se prajeste in unt grisul si se umple cu apa fierbinte, amestecind mereu pina se obtine o mamaliguta. Cind s-a racit, se amesteca cu galbenusul, apoi cu albusul batut spuma, sare si piper. Se unge o forma cu unt, se tapeteaza cu pesmet si se asaza un rind de varza, unul de gris. Se mai pun citeva bucatele de unt deasupra si se coace la cuptor 45 minute.
Se poate servi cu sos de rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii