autor:

Fara foto

» » Aperitive

Budinca fiarta din branza de vaci

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
500 g branza vaci, 3oua, 2linguri gris, 2 felii de franzela, 50 g unt, 1 pahar smintana, 1/2 pahar lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza stoarsa de apa se amesteca cu sare,grisul franzela muiata in lapte si stoarsa bine,glabenusurile de ou si albusurile spuma.Se pune compozitia ibtro carpa curata,se da forma dorita si se fierbe in apa clocotita cu sare timp de 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca fiarta din branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu branza

Clatite cu branza

Pentru umplutura putem folosi branza sarata (telemea), feta, branza de vaci proaspata, etc. Preparati

22 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Chifle cu brânză la grătar

Chifle cu brânză la grătar

Chiflele se crestează adânc în cruce,se umplu cu brânzeturile amestecate cu ceapa şi busuiocul(este

12 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g branza vaci
  • 3oua
  • 2linguri gris
  • 2 felii de franzela
  • 50 g unt
  • 1 pahar smintana
  • 1/2 pahar lapte
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
saratele