autor:

Fara foto

» » Aperitive

Budinca fiarta din branza de vaci

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
500 g branza vaci, 3oua, 2linguri gris, 2 felii de franzela, 50 g unt, 1 pahar smintana, 1/2 pahar lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza stoarsa de apa se amesteca cu sare,grisul franzela muiata in lapte si stoarsa bine,glabenusurile de ou si albusurile spuma.Se pune compozitia ibtro carpa curata,se da forma dorita si se fierbe in apa clocotita cu sare timp de 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca fiarta din branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu branza dulce si stafide

Clatite cu branza dulce si stafide

Se lasa circa o jumatate de ora stafidele la inmuiat in esenta de rom, apoi se amesteca cu branza

5 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu telemea

Triunghiuri cu telemea

Brinza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou.Aluatul de foietaj il lasam

7 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g branza vaci
  • 3oua
  • 2linguri gris
  • 2 felii de franzela
  • 50 g unt
  • 1 pahar smintana
  • 1/2 pahar lapte
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi fierti cu branza