autor:

Fara foto

» » Aperitive

Budinca fiarta din branza de vaci

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
500 g branza vaci, 3oua, 2linguri gris, 2 felii de franzela, 50 g unt, 1 pahar smintana, 1/2 pahar lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza stoarsa de apa se amesteca cu sare,grisul franzela muiata in lapte si stoarsa bine,glabenusurile de ou si albusurile spuma.Se pune compozitia ibtro carpa curata,se da forma dorita si se fierbe in apa clocotita cu sare timp de 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca fiarta din branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Dejun rapid

Dejun rapid

Intr-un bol se pun fulgii de orez, apoi fulgii de porumb si deasupra iaurtul. Se lasa la inmuiat

0 voturi    4 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g branza vaci
  • 3oua
  • 2linguri gris
  • 2 felii de franzela
  • 50 g unt
  • 1 pahar smintana
  • 1/2 pahar lapte
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Vinete pane cu urda si ardei gras