Se freaca untul spuma, se adauga brinza data prin sita sau foarte bine sfarimata cu furculita, smintina, grisul, miezul de piine bine sfarimat, laptele si ouale bine batute. Se amesteca totul foarte bine. Se asaza aceasta compozitie intr-o cirpa curata, subtire si uda, dindu-i forma rotunda. Se fierbe in apa clocotita cca ½ ora. Cind este fiarta, se rastoarna pe farfurie si se serveste cu smintina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii