Budincă flamandă

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 frunze de țelină ( cu tot cu tije )
  • 2 praji,
  • 6 cartofi,
  • 100 grame de unt,
  • 2 gălbenușuri,
  • 250 grame de brânză rasă,
  • 30 de grame de unt

Mod de preparare

1. Se fierb în apă sărată frunzele de țelină, prajii și cartofii curățați și tăiați în bucățele.

2. După ce au fiert, se lasă să se răcească, apoi se dă zarzavatul prin mașina de tocat.

3. Zarzavatul tocat se amestecă cu gălbenușurile,cu brânza rasă și cu untul.

4. Pireul obținut astfel este așezat într-o cratiță bine unsă cu unt.

5. Se presară brânza rasă

6. Se pune cratița la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor