1. Se fierb în apă sărată frunzele de țelină, prajii și cartofii curățați și tăiați în bucățele.
2. După ce au fiert, se lasă să se răcească, apoi se dă zarzavatul prin mașina de tocat.
3. Zarzavatul tocat se amestecă cu gălbenușurile,cu brânza rasă și cu untul.
4. Pireul obținut astfel este așezat într-o cratiță bine unsă cu unt.
5. Se presară brânza rasă
6. Se pune cratița la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii