1. Se fierb în apă sărată frunzele de țelină, prajii și cartofii curățați și tăiați în bucățele.
2. După ce au fiert, se lasă să se răcească, apoi se dă zarzavatul prin mașina de tocat.
3. Zarzavatul tocat se amestecă cu gălbenușurile,cu brânza rasă și cu untul.
4. Pireul obținut astfel este așezat într-o cratiță bine unsă cu unt.
5. Se presară brânza rasă
6. Se pune cratița la cuptor.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii