Budinca pain perdu cu branza –budinca brutarului

Se amesteca smantana cu ouale batute.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Budinca pain perdu cu branza –budinca brutarului

Ingrediente

  • 250 gr smantana
  • 400 gr branza
  • 5 oua
  • 400 gr biscuiti sarati sau paine veche
  • Marar, patrunjel
  • 2 fire ceapa verde
  • ½ ceasca seminte de dovleac
  • Sare, piper

Mod de preparare

Se amesteca smantana cu ouale batute.

Se da branza pe razatoare, se toaca verdeata marunt si se adauga peste smantana.

Se adauga si biscuitii sarati sau painea veche uscata, ceapa verde, semintele de dovleac, se condimenteaza cu sare si piper apoi se amesteca bine.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt, se presara deasupa seminte de dovleac si se da la cuptor circa 30 de minute pana prinde crusta aurie.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise