Budinca pain perdu cu branza –budinca brutarului

Se amesteca smantana cu ouale batute.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Budinca pain perdu cu branza –budinca brutarului

Ingrediente

  • 250 gr smantana
  • 400 gr branza
  • 5 oua
  • 400 gr biscuiti sarati sau paine veche
  • Marar, patrunjel
  • 2 fire ceapa verde
  • ½ ceasca seminte de dovleac
  • Sare, piper

Mod de preparare

Se amesteca smantana cu ouale batute.

Se da branza pe razatoare, se toaca verdeata marunt si se adauga peste smantana.

Se adauga si biscuitii sarati sau painea veche uscata, ceapa verde, semintele de dovleac, se condimenteaza cu sare si piper apoi se amesteca bine.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt, se presara deasupa seminte de dovleac si se da la cuptor circa 30 de minute pana prinde crusta aurie.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise