Se pune un sfert de pahar cu lapte intr-un castron iar peste el se pune zaharul alb si praful de budinca. Intre timp restul de lapte se pune la fiert la foc mic alaturi de o lingura de margarina sau unt. Se amesteca prima compozitie si se toarna peste a doua. Se amesteca apoi continu pana se ingroasa. Se pune apoi in forme si se lasa la racit.Dupa ce s-a racit se orneaza o jumatate cu zaharul galben iar cealalta jumatate cu susan. Se pune in mijloc o lingurita de afine.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii