Impartim cantitatea de lapte, de smantana dulce si de zahar in 2 craticioare.
Intr-una din ele amestecam 2 linguri si jumatate de amidon si zaharul vanilat. In cealalta craticioara punem 1 lingura cacao si 1 lingura si jumatate de amidon.
Punem craticioarele pe foc si amestecam, avand mare grija sa nu se arda.
In momentul in care avem o consistenta groasa le tragem deoparte si adaugam cate o lingura de unt in fiecare. Amestecam energic si aranjam budinca in pahare: 1 lingura de vanilie, 1 lingura de ciocolata.... O servim rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii