Se incalzeste cuptorul la 200°C. Se coace pâinea
7 minute sau pâna devine crocanta. Se scot din
cuptor si se reduce temperatura cuptorului la 180°C.
Într-un castron mare, se zdrobesc bananele cu un
aparat de facut cartofi piure sau cu o furculita Se
adauga zaharul brun si se amesteca bine. Se toarna
laptele de orez, albusurile, vanilia, nucsoara si sarea;
se amesteca.
Se pun cuburile de pâine prajita intr-un vas de
copt patrat, din sticla, cu latura de 23 cm. Peste
pâine se toarna amestecul cu banane.
Se coace 35 de minute sau pâna când budinca se
umfla si se incheaga. Înainte de a fi servita, se
raceste la temperatura camerei .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii