Se curata o bucata de ficat de vitel de vreo 400 gr. de pielita si de vine. Deoparte se face un rantas foarte legat dintr-o lingura de unt cu o lingura de faina si stins cu o ceasca de lapte. Dupa ce s-a racorit se amesteca cu ficatul dat prin masina, la care se adauga 2 linguri de smantana, apoi 4 galbenusuri sau 2 oua intregi. Se potriveste de sare si piper. Se trece totul prin sita, si se umplu cu aceasta compozitie mici forme de marimea unei cesti, bine unse cu unt. Se aseaza intr-o tava cu apa clocotita, si se tine la cuptor vreo 10-15 minute. Se rastoarna, se aseaza pe farfurie, si se servesc fie cu leguma, fie cu un sos de unt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii