Se fierbe laptele cu zaharul, vanilia si 75 gr.unt. Se amesteca biscuitii pisati cu ciocolata rasa. Se adauga laptele fierbinte, putin cite putin, amestecind bine tot timpul. Se pun la fiert impreuna pina ce se omogenizeaza bine. Se lasa sa se raceasca. Se adauga galbenusurile unul cite unul, se amesteca bine si se bat albusurile spuma tare. Se toarna compozitia in forme mici unse cu unt. Se fierb pe baia de apa, acoperite 1 ½ ora. Dupa ce se racesc se garnisesc cu frisca batuta. Se poate face si o singura budinca care se fierbe 2 ore.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii