autor:

oana

» » Aperitive

bulete de branza

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
500 g branza de burduf, 2 oua, 4 lg de faina, 1 vf de cutit de praf de copt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Totul se framanta si cu mana umeda se formeaza bilute care se prajesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "bulete de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bulete de branza in stil spaniol

Bulete de branza in stil spaniol

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam faina, omogenizam bine. Adaugam laptele si ametecam

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Bulete de branza cu struguri

Bulete de branza cu struguri

Curăţaţi şi spălaţi ceapa pe care o tăiaţi mărunt şi spălaţi boabele de struguri. Amestecaţi

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Popescu Elena , 06 decembrie 2013

    Foarte buna reteta! O alternativa la buletele din cascaval! Unde mai pui ca daca aii o sursa de branza de tara , e mult mai sanatoasa decat cascavalul prcesat in fel si chip de la supermarket!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g branza de burduf
  • 2 oua
  • 4 lg de faina
  • 1 vf de cutit de praf de copt.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi

Popescu Elena

Foarte buna reteta! O alternativa la buletele din cascaval! Unde mai pui ca daca aii o sursa de branza de tara , e mult mai sanatoasa decat cascavalul prcesat in fel si chip de la supermarket!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza