autor:

mihaela cecilia

» » Aperitive

BULETE DE CASCAVAL

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Ingrediente
250g cascaval, 2 oua, 100g faina, sare, piper, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Cascavalul se da pe razatoarea mica, apoi se amesteca cu ouale, faina sarea si piperul dupa gust.Se formeaza cu mana uda mingiute de marimea unei nuci mai marisoare si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc usor. Se scot pe un servetel pentru a absorbi excesul de ulei si se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "BULETE DE CASCAVAL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Bulete de cașcaval

Bulete de cașcaval

Batem bine cele 2 ouă cu un tel. Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea. Adăugăm

21 voturi    13 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Erika Adami , 18 noiembrie 2015

    eu le tavalesc si pri pesmet

  • Eugenia Bogdan

    Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Foarte bune buletele. Am facut si eu si au avut mare succes . Felicitari!!!!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Sunt foarte bune, am facut si eu!

    • Mihaela76 (Chef de cuisine) , 07 mai 2009

      Arata bine! Dupa ce le modelezi le mai treci prin faina, pesmet sau altceva?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 250g cascaval
  • 2 oua
  • 100g faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)

Foarte bune buletele. Am facut si eu si au avut mare succes . Felicitari!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri de varza cu branza