autor:

Anca Rm

» » Aperitive

Bulete de branza in stil spaniol

Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 28 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 28 februarie 2014

Ingrediente
2 linguri ulei, , 3 linguri faina, , 0.5 l lapte dulce, , 300 gr branza razuita, , sare, , piper alb, , Pentru crusta:, , 2 oua, , 3 linguri pesmet, , 3 linguri faina

Dificultate: Medie Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam faina, omogenizam bine.



Adaugam laptele si ametecam in asa fel incat sa nu se formeze cocoloase. Amestecam pana cand aluatul se leaga si se gateste faina (gustam sa nu aiba gust de faina cruda; daca are, mai lasam putin pe foc), punem si putin piper si luam de pe foc.



Lasam sa se racoreasca putin si adaugam branza razuita (daca aveti branza sarata, nu mai adaugati sare in aluat) si amestecam bine.



Pregatim o tigaie sau un vas in care sa punem ulei in asa fel incat sa se inece buletele in ulei (ca la minciunele). Mai pregatim farfurii: una cu faina, una cu 1 ou batut bine, si inca una cu pesmet.



Cand este rece aluatul formam din el bulete sau ce forma doriti, le rulam prin faina, ou, pesmet si le punem in baia de ulei incins.



Le lasam sa se rumeneasca, le luam de acolo si le punem pe un servetel de hartie sa se scurga uleiul in exces.



Eu va doresc pofta buna!



Sunt delicioase, mai ales daca va plac branzeturile. Sunt bune atat calde, cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de branza in stil spaniol" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu branza si spanac , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Clatite cu branza si spanac , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Se pun albusurile si putina sare intr-un castron si se bat bine apoi se adauga uleiul de palmier

6 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Foccacia

Foccacia

Mod de preparare: Se dizolva drojdia in ½ cantitate de apa calduta cu putina sare si se toarna

10 voturi    16 comentarii
59 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mada Mady , 09 martie 2014

    Gabriela, unde vezi tu "cascaval" in reteta? zice de barnza... nu de cascaval.

  • Fara foto

    Gabriela Barbu , 05 martie 2014

    si cascavalul unde este?

Dificultate

Medie

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 0.5 l lapte dulce
  • 300 gr branza razuita
  • sare
  • piper alb
  • Pentru crusta:
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri faina

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Rm
Flan de portocale

Flan de portocale

Se spala foarte bine portocalele cu o perie si apa calduta, una dintre ele se curata de coaja, iar

47 voturi    15 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chocolate cake by Julia Child

Chocolate cake by Julia Child

Tapetam cu unt si faina o forma de tort cu diametrul de 20 de centimetri. Ciocolata o topim

2 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi
Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Blat: Pregatim o tava mica (25x20 cm), o tapetam cu faina sau punem hartie de copt si pornim cuptorul

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu chimen si cascaval