autor:

Fara foto

» » Aperitive

Bulgarasi Cu Cascaval

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
-300 g cascaval, -2-3 lg faina, -sare, piper, -2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se rade cascavalul pe razatoarea mica, se adauga oule, faina, condimentele. Se formeaza bulgarsi rotunzi care apoi s eprajesc in ulei incins. Se scot pe servetel.

Sunt foarte bune langa fripturi, ca aperitive sau pur si simplu asa goale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi Cu Cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Biscuiti cu mac si susan

Biscuiti cu mac si susan

Intr-o craticioara topim untul si il lasam la racit. Adaugam oul usor batut si laptele. Separat

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
CARTOFI CU LEGUME IN FOLIE

CARTOFI CU LEGUME IN FOLIE

Pe o folie de aluminiu se pune un cubulet de unt,se adauga cartofi pai(se condimenteaza dupa gust),feliute

5 voturi    16 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -300 g cascaval
  • -2-3 lg faina
  • -sare
  • piper
  • -2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată