autor:

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Bulgarasi cu cocos

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
200gr unt, o cana zahar pudra, o cana lapte praf, un pachet alune, 2 pachetele nuca de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu untul pina ce se obtine o crema, se dauga laptele praf si un pachetel de nuca de cocos. Se fac bilute, iar in interiorul fiecarei bilute se introduce cite o aluna. Apoi se trec prin nuca de cocos si se dau la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Voinea Andrei , 31 ianuarie 2014

    buna ce faci

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200gr unt
  • o cana zahar pudra
  • o cana lapte praf
  • un pachet alune
  • 2 pachetele nuca de cocos

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec de ciocolata glazurat