autor:

zana b.

» » Prajituri

Bulgarasi cu migdale

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 octombrie 2010

Ingrediente
300g ciocolata de menaj,2 linguri cafea foarte concentrata,250gzahar,150g migdale,4 linguri lapte,2 linguri rom,2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Opariti migdalele,le decojiti,le rumeniti putin la cuptor,la foc mic,apoi le maciniti.Razuiti ciocolata si topiti-o in lapte caldut.In pasta obtinuta,adaugati cafea,zaharul,migdalele si romul.Omogenizati pasta.
Cu ajutorul a doua lingurite unse cu ulei,formati bulgarasi pa care ii rostogoliti prin ciocolata amaruie,rasa fin.Asezati bulgarasii pe un alt platou si ii pastrati in frigider pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300g ciocolata de menaj,2 linguri cafea foarte concentrata,250gzahar,150g migdale,4 linguri lapte,2 linguri rom,2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu ciocolata