Opariti migdalele,le decojiti,le rumeniti putin la cuptor,la foc mic,apoi le maciniti.Razuiti ciocolata si topiti-o in lapte caldut.In pasta obtinuta,adaugati cafea,zaharul,migdalele si romul.Omogenizati pasta.
Cu ajutorul a doua lingurite unse cu ulei,formati bulgarasi pa care ii rostogoliti prin ciocolata amaruie,rasa fin.Asezati bulgarasii pe un alt platou si ii pastrati in frigider pana a doua zi.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii