autor:

zana b.

» » Prajituri

Bulgarasi cu migdale

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 octombrie 2010

Ingrediente
300g ciocolata de menaj,2 linguri cafea foarte concentrata,250gzahar,150g migdale,4 linguri lapte, linguri rom,2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Opariti migdalele,le decojiti,le rumeniti putin la cuptor,la foc mic,apoi le maciniti.Razuiti ciocolata si topiti-o in lapte caldut.In pasta obtinuta,adaugati cafea,zaharul,migdalele si romul.Omogenizati pasta.
Cu ajutorul a doua lingurite unse cu ulei,formati bulgarasi pa care ii rostogoliti prin ciocolata amaruie,rasa fin.Asezati bulgarasii pe un alt platou si ii pastrati in frigider pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

Se prepara cafeaua amara cu un aparat pentru cafea filtru si se lasa sa se raceasca. Albusurile

31 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Turta dulce

Turta dulce

Intr-o craticioara topim 3 linguri de zahar, pana devine aramiu, apoi il stingem cu apa. Lasam sa

13 voturi    6 comentarii
30h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300g ciocolata de menaj,2 linguri cafea foarte concentrata,250gzahar,150g migdale,4 linguri lapte, linguri rom,2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu cereale, miere si scortisoara Prajitura cu cereale, miere si scortisoara

O prajitura delicioasa care a umplut bucataria cu un soi de parfum de toamna amestecat cu aroma de turta dulce. Contine cereale, miere,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura turnata cu mere Prajitura turnata cu mere

Ouale se mixeaza cu zaharul si aromele, bine. Se pune, apoi uleiul;se adauga faina (amestecata cu praful de copt) si laptele, cele doua

6 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri
Negresă glazurată