Reteta postata pe: 09 septembrie 2009
Ingrediente
300 g ciocolata de menaj. 175 g unt, 2 linguri ulei, 300 ml frisca lichida, sticluta esenta de rom, 300 g biscuiti simpli, 200 g visine din compot.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Topesti ciocolata si uleiul pe baie de aburi si cand e gata o dai de oparte si o lasi putin sa se raceasca. Treci 200 g biscuiti prin masina de tocat, untul il freci spuma pana se intareste. Adaugi apoi in unt ciocolata topita, incorporezi amestecul in frisca si la sfarsit pui biscuiti macinati si esenta de rom. Biscuiti ramasi ii treci prin masina de tocat, apoi il cerni pr o farfurie. Formezi din compozitia de ciocolata bulgarasi in mijloc carora pui cate o visina din compot. Treci bulgarasi prin biscuiti siasezi pe un platou. Daca mai ai prin casa ciocolata o poti razui peste bulgarasi pentru un plus de decor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de ciocolata cu visine si compot" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009
Super gustoşi bulgăraşii!