autor:

andreutza

» » Dulciuri diverse

Bulgarasi de ciocolata cu visine si compot

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Ingrediente
300 g ciocolata de menaj. 175 g unt, 2 linguri ulei, 300 ml frisca lichida, sticluta esenta de rom, 300 g biscuiti simpli, 200 g visine din compot.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Topesti ciocolata si uleiul pe baie de aburi si cand e gata o dai de oparte si o lasi putin sa se raceasca. Treci 200 g biscuiti prin masina de tocat, untul il freci spuma pana se intareste. Adaugi apoi in unt ciocolata topita, incorporezi amestecul in frisca si la sfarsit pui biscuiti macinati si esenta de rom. Biscuiti ramasi ii treci prin masina de tocat, apoi il cerni pr o farfurie. Formezi din compozitia de ciocolata bulgarasi in mijloc carora pui cate o visina din compot. Treci bulgarasi prin biscuiti siasezi pe un platou. Daca mai ai prin casa ciocolata o poti razui peste bulgarasi pentru un plus de decor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de ciocolata cu visine si compot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Turnulet cu mere si violete

Turnulet cu mere si violete

Se pregateste un ganache din ciocolata topita,se adauga frisca,se amesteca bine apoi se lasa la frigider

2 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Gateau au chocolat

Gateau au chocolat

Preparare: Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se tapeteaza o tava rotunda de 18 cm diametru

7 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    Super gustoşi bulgăraşii!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Mi s-a facut tare pofta...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g ciocolata de menaj. 175 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml frisca lichida
  • sticluta esenta de rom
  • 300 g biscuiti simpli
  • 200 g visine din compot.

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Super gustoşi bulgăraşii!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tavalita