Topesti ciocolata si uleiul pe baie de aburi si cand e gata o dai de oparte si o lasi putin sa se raceasca. Treci 200 g biscuiti prin masina de tocat, untul il freci spuma pana se intareste. Adaugi apoi in unt ciocolata topita, incorporezi amestecul in frisca si la sfarsit pui biscuiti macinati si esenta de rom. Biscuiti ramasi ii treci prin masina de tocat, apoi il cerni pr o farfurie. Formezi din compozitia de ciocolata bulgarasi in mijloc carora pui cate o visina din compot. Treci bulgarasi prin biscuiti siasezi pe un platou. Daca mai ai prin casa ciocolata o poti razui peste bulgarasi pentru un plus de decor.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii