Se amesteca laptele condensat cu apa, otet de mere, si praf de sare se pun pe foc si se aduc la puctul de fierbere, fara a se clocoti. Se ia vasul de pe foc, se adauga esenta de vanilie, dupa gust, untul se amesteca bine pana se topeste.
Se toarna compozitia calda peste orezul expandat si se amesteca cu o lg de lemn pt a fi bn cuprins de lichid .Se ung palmele cu unt si se modeleaza din copozitia de orez bulgarasi de marimea unor nuci si se aseaza pe folie alimentara.
Intre timp, se caramelizeaza zaharul, se stinge cu frisca lichida si se fierbe pana capata consistenta unui cos, apoi se aseaza pe un platou si se pun la rece cateva ore inainte de a fi serviti. Sunt crocati, dulci si aromati.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii