autor:

strumfii bucatari

» » Aperitive cu brinza

Bulgari de branza

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 10 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 10 mai 2016

Ingrediente
300 gr cascaval/gouda, 300 gr urda, 1 morcov ras, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri gris, 1 lingura ulei, Sare si piper dupa gust, Faina amestecata cu gris pentru tavalit bulgarii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Dam cascaval si urda pe razatoare mica. Curatam spalam si dam pe razatoare mica morcovul. Punem in bol toate ingredientele si amestecam bine. Facem bulgari. Amestecam faina cu gris si tavalim bulgarii. Punem hartie de copt in tava si punem bulgarii, ii dam la rece 45 de minute. Preincalzim cuptorul la 180 de grade (aer) si coacem pentru 30 de minute. Sunt minunati si se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mamaliguta cu branza de burduf si smantana

Mamaliguta cu branza de burduf si smantana

Cand fac mamaliguta,eu spal malaiul,asa am invatat de la bunica mea.500 gr malai il las 5 minute

10 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
CREMA DE BRANZA

CREMA DE BRANZA

Se sfarama branza de vaci, se adauga maioneza si sare si vegeta dupa gust.Se amesteca bine. Se taie

2 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 gr cascaval/gouda
  • 300 gr urda
  • 1 morcov ras
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 1 lingura ulei
  • Sare si piper dupa gust
  • Faina amestecata cu gris pentru tavalit bulgarii

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Ardei copti umpluti cu cascaval