Reteta postata pe: 10 mai 2016
Ingrediente
300 gr cascaval/gouda, 300 gr urda, 1 morcov ras, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri gris, 1 lingura ulei, Sare si piper dupa gust, Faina amestecata cu gris pentru tavalit bulgarii
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Dam cascaval si urda pe razatoare mica. Curatam spalam si dam pe razatoare mica morcovul. Punem in bol toate ingredientele si amestecam bine. Facem bulgari. Amestecam faina cu gris si tavalim bulgarii. Punem hartie de copt in tava si punem bulgarii, ii dam la rece 45 de minute. Preincalzim cuptorul la 180 de grade (aer) si coacem pentru 30 de minute. Sunt minunati si se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate