Dam cascaval si urda pe razatoare mica. Curatam spalam si dam pe razatoare mica morcovul. Punem in bol toate ingredientele si amestecam bine. Facem bulgari. Amestecam faina cu gris si tavalim bulgarii. Punem hartie de copt in tava si punem bulgarii, ii dam la rece 45 de minute. Preincalzim cuptorul la 180 de grade (aer) si coacem pentru 30 de minute. Sunt minunati si se servesc calzi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii