autor:

strumfii bucatari

» » Aperitive cu brinza

Bulgari de branza

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 10 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 10 mai 2016

Ingrediente
300 gr cascaval/gouda, 300 gr urda, 1 morcov ras, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri gris, 1 lingura ulei, Sare si piper dupa gust, Faina amestecata cu gris pentru tavalit bulgarii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Dam cascaval si urda pe razatoare mica. Curatam spalam si dam pe razatoare mica morcovul. Punem in bol toate ingredientele si amestecam bine. Facem bulgari. Amestecam faina cu gris si tavalim bulgarii. Punem hartie de copt in tava si punem bulgarii, ii dam la rece 45 de minute. Preincalzim cuptorul la 180 de grade (aer) si coacem pentru 30 de minute. Sunt minunati si se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Quiche Lorraine au Camembert

Quiche Lorraine au Camembert

1.Noi am pregătit aluatul folosind robotul de bucătărie,dar dacă nu aveţi se poate face şi

6 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se incalzeste cuptorul. Se spala ciupercile. Se inlatura piciorusele. Se taie marunt piciorusele.

1 vot    1 comentariu
30h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 gr cascaval/gouda
  • 300 gr urda
  • 1 morcov ras
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 1 lingura ulei
  • Sare si piper dupa gust
  • Faina amestecata cu gris pentru tavalit bulgarii

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Foietaj cu sunca si cascaval