Bulgari de zapada cu fructe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt. 8 bucati: un blat mare
  • inalt de tort( gata facut
  • alb)
  • 400 ml frisca
  • 4 lingurite de praf pt. intarit frisca
  • 50 gr. zahar
  • 250 gr. smantana degresata
  • 6-8 inele de ananas (din doza)
  • 100 gr. cocos macinat

Mod de preparare

Blatul se taie in cubulete mici. Frisca se bate tare cu praful de intarit. Smantana se amesteca cu zaharul, apoi cu smantana si cu frisca. Blatul in bucatele se adauga cu grija, si din amestec se formeaza 8 bulgari. Inelele de ananas se taie marunt si cu grija se incearca sa se introduca in mijlocul bulgarului. Apoi se trec prin cocosul macinat si se pastreaza in frigider pana se servesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise