Se sfarama biscuitii cu mana in bucatele mici cat unghia, apoi se amesteca cu margarina, cacaoa, esenta de rom, nucile (taiate pe fund si coapte putin la cuptor). Daca este prea moale compozitia, se lasa 5 minute la rece sau se mai pun biscuiti. Apoi se fac bulgari cat o nuca mai mare si se dau prin nuca de cocos pana cand devin albi.
Se pun pe platoul in prealabil nins cu nuca de cocos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii