autor:

CristinaD

» » Aperitive

Bulz

Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
mamaliga,, , branza de burduf,, , unt,, , smantana

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza si untul. Se coc pe jar sau in cuptor pana ce devine usor crocanta la suprafata si branza se topeste.

Se serveste cu smantana pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
BULZ

BULZ

Punem apa la fiert (in functie de ce cantitatea de mamaliga dorita)impreuna cu sarea si cand da in

23 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua
Bulz a la Nicoleta

Bulz a la Nicoleta

Se pune apa la fiert se adauga sarea si cand apa clocoteste se adauga malaiul tot, se amesteca mamaliga

6 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Un deliciu.

  • Estera Flori (Chef de cuisine) , 02 iunie 2008

    este bine sa respectam traditia.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • mamaliga,
  • branza de burduf,
  • unt,
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de CristinaD
Frigarui de pui

Frigarui de pui

Se taie cubulete toate ingredientele; Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Supa de branza cu paine si salam

Supa de branza cu paine si salam

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de

0 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada delicioasa din branza