Reteta postata pe: 31 octombrie 2009
Ingrediente
200 g malai, 200 ml apa, 200 ml lapte, 1 lingura unt, 150 g branza burduf, sare, piper, 8 oua.
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se fierbe apa cu laptele, adaugand sarea si untul. Cand incepe sa clocoteasca, adaugam, in ploaie, malaiul si amestecam mereu pana la ingrosare. Se ia de pe foc si cat este inca fierbinte se imparte in 8 portii cat palma, le dai forma unor chiftele, cu o lingura, ca sa nu ne ardem. In mijloc se face o adancitura , unde se pune branza si un ou (spart si crud). Se da la cuptor 10-15 minute.
Se serveste imediat cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Punem apa la fiert (in functie de ce cantitatea de mamaliga dorita)impreuna cu sarea si cand da in
23 voturi
7 comentarii
1h 30 min
Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza
7 voturi
2 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate