autor:

Adriana_Bunta

» » Aperitive

Bulz în stil italian

Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 octombrie 2012

Ingrediente
250 g mălai, 1-2 linguri sare, unt, 100 ml apă, 100 ml ulei, 6 felii de bacon, 200 ml sos de roşii (pentru paste), 150 g mozzarella tăiată felii, 300 ml smântână cu 14% grăsime.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se amestecă mălaiul cu sare. Se tapetează cu hârtie de copt o formă de tort şi se unge cu unt. Se presară pe fund jumătate din cantitatea de mălai în strat uniform.

Se toarnă jumătate din cantitatea de apă şi jumătate din cantitatea de ulei. Se aşează deasupra feliile de bacon, apoi se aplică un strat de sos de roşii.

Deasupra se aşează feliile de brânză şi încă un strat de mălai stropit cu restul de ulei şi apă.

Se aşează forma în cuptorul încins la 175 grade şi se coace timp de cca35 min. Se unge cu smântână şi se lasă să se răcească.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz în stil italian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Muffin cu branza si porumb

Muffin cu branza si porumb

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol se bat ouale cu laptele si uleiul se adauga

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
Briose cu cascaval si masline

Briose cu cascaval si masline

Intr-un castron amestecam bine laptele,ouale,uleiul si un praf de sare.Intr-un alt vas amestecam

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 250 g mălai
  • 1-2 linguri sare
  • unt
  • 100 ml apă
  • 100 ml ulei
  • 6 felii de bacon
  • 200 ml sos de roşii (pentru paste)
  • 150 g mozzarella tăiată felii
  • 300 ml smântână cu 14% grăsime.

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana_Bunta
Tocăniţă de cartofi cu carne

Tocăniţă de cartofi cu carne

Spălaţi costiţa şi o puneţi la fiert; lăsaţi să fiarba cam 20 minute, după care schimbaţi

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute de mere

Chiftelute de mere

Se răzălesc merele şi se lasă de-o parte să se scurgă de zeamă. Pe urmă se face un aluat

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Paste Delicioase

Paste Delicioase

Se pun pastele la fiert. Între timp se căleşte pancetta, pe urmă se adaugă ciupercile, se călesc

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Quiche Lorraine au Camembert