autor:

Adriana_Bunta

» » Aperitive

Bulz în stil italian

Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 octombrie 2012

Ingrediente
250 g mălai, 1-2 linguri sare, unt, 100 ml apă, 100 ml ulei, 6 felii de bacon, 200 ml sos de roşii (pentru paste), 150 g mozzarella tăiată felii, 300 ml smântână cu 14% grăsime.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se amestecă mălaiul cu sare. Se tapetează cu hârtie de copt o formă de tort şi se unge cu unt. Se presară pe fund jumătate din cantitatea de mălai în strat uniform.

Se toarnă jumătate din cantitatea de apă şi jumătate din cantitatea de ulei. Se aşează deasupra feliile de bacon, apoi se aplică un strat de sos de roşii.

Deasupra se aşează feliile de brânză şi încă un strat de mălai stropit cu restul de ulei şi apă.

Se aşează forma în cuptorul încins la 175 grade şi se coace timp de cca35 min. Se unge cu smântână şi se lasă să se răcească.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz în stil italian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 250 g mălai
  • 1-2 linguri sare
  • unt
  • 100 ml apă
  • 100 ml ulei
  • 6 felii de bacon
  • 200 ml sos de roşii (pentru paste)
  • 150 g mozzarella tăiată felii
  • 300 ml smântână cu 14% grăsime.

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana_Bunta
Tocăniţă de cartofi cu carne

Tocăniţă de cartofi cu carne

Spălaţi costiţa şi o puneţi la fiert; lăsaţi să fiarba cam 20 minute, după care schimbaţi

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute de mere

Chiftelute de mere

Se răzălesc merele şi se lasă de-o parte să se scurgă de zeamă. Pe urmă se face un aluat

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Paste Delicioase

Paste Delicioase

Se pun pastele la fiert. Între timp se căleşte pancetta, pe urmă se adaugă ciupercile, se călesc

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei