autor:

Fara foto

» » Aperitive

Burritos

Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
200 g carne de vita (antricot), 1 cana de orez fiert, 1 ceapa mica, 1 ardei gras mic, 1 conserva mica de fasole (optional), 50 g cascaval, 2 linguri de smantana, 2 tortilla din faina, 2-3 linguri de pico de gallo, ulei, condimente pentru friptura, sare, sos Tabasco

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ardeiul si ceapa si se taie julienne. Se calesc in putin ulei cu apa pana se inmoaie si ceapa devine translucida. Intre timp se taie carnea felii subtiri de 2-3 mm grosime si 2-3 cm lungime. Se freaca carnea cu putina sare, Tabasco si condimente. Se incing 2-3 linguri de ulei si se prajeste pana se rumeneste frumos, la foc mare.

Se incalzeste orezul si fasolea. Se intinde tortilla si se pune jumatate de orez, ceapa si ardei calit, o lingura de smantana, cascaval, fasole, rosii (pico de gallo), sos Tabasco. Se ruleaza si se mananca cat este inca cald.

Carnea se poate face in mai multe feluri. Poate fi friptura la gratar, friptura cu sos in care se adauga Tabasco sau alt sos de ardei iuti, „barbacoa”. Puteti folosi carne de pui sau carne de porc. Se mai poate pune si guacamole, salsa cu porumb si/sau salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Burritos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata de toba

Salata de toba

Toba se taie felii subtiri si se aranjeaza pe un platou. Se acopera cu ceapa taiata joulienne, se

2 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Mingiute de pui cu susan

Mingiute de pui cu susan

Morcovul taiat marunt, ceapa data pe razatoare, usturoiul si patrunjelul tocat fin se amesteca cu

7 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g carne de vita (antricot)
  • 1 cana de orez fiert
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras mic
  • 1 conserva mica de fasole (optional)
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri de smantana
  • 2 tortilla din faina
  • 2-3 linguri de pico de gallo
  • ulei
  • condimente pentru friptura
  • sare
  • sos Tabasco

Raporteaza reteta

Retete
de Victor Radu
Supa de linte si pui

Supa de linte si pui

1.Se taie cubulete ceapa, morcovul, telina, ciupercile. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele cu carne de porc la cuptor