autor:

» » Aperitive

Burritos

Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
200 g carne de vita (antricot), 1 cana de orez fiert, 1 ceapa mica, 1 ardei gras mic, 1 conserva mica de fasole (optional), 50 g cascaval, 2 linguri de smantana, 2 tortilla din faina, 2-3 linguri de pico de gallo, ulei, condimente pentru friptura, sare, sos Tabasco

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ardeiul si ceapa si se taie julienne. Se calesc in putin ulei cu apa pana se inmoaie si ceapa devine translucida. Intre timp se taie carnea felii subtiri de 2-3 mm grosime si 2-3 cm lungime. Se freaca carnea cu putina sare, Tabasco si condimente. Se incing 2-3 linguri de ulei si se prajeste pana se rumeneste frumos, la foc mare.

Se incalzeste orezul si fasolea. Se intinde tortilla si se pune jumatate de orez, ceapa si ardei calit, o lingura de smantana, cascaval, fasole, rosii (pico de gallo), sos Tabasco. Se ruleaza si se mananca cat este inca cald.

Carnea se poate face in mai multe feluri. Poate fi friptura la gratar, friptura cu sos in care se adauga Tabasco sau alt sos de ardei iuti, „barbacoa”. Puteti folosi carne de pui sau carne de porc. Se mai poate pune si guacamole, salsa cu porumb si/sau salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Burritos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g carne de vita (antricot)
  • 1 cana de orez fiert
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras mic
  • 1 conserva mica de fasole (optional)
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri de smantana
  • 2 tortilla din faina
  • 2-3 linguri de pico de gallo
  • ulei
  • condimente pentru friptura
  • sare
  • sos Tabasco

Raporteaza reteta

Retete
de Victor Radu
Supa de linte si pui

Supa de linte si pui

1.Se taie cubulete ceapa, morcovul, telina, ciupercile. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de carne