autor:

Fara foto

» » Aperitive

Burritos

Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
200 g carne de vita (antricot), 1 cana de orez fiert, 1 ceapa mica, 1 ardei gras mic, 1 conserva mica de fasole (optional), 50 g cascaval, 2 linguri de smantana, 2 tortilla din faina, 2-3 linguri de pico de gallo, ulei, condimente pentru friptura, sare, sos Tabasco

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ardeiul si ceapa si se taie julienne. Se calesc in putin ulei cu apa pana se inmoaie si ceapa devine translucida. Intre timp se taie carnea felii subtiri de 2-3 mm grosime si 2-3 cm lungime. Se freaca carnea cu putina sare, Tabasco si condimente. Se incing 2-3 linguri de ulei si se prajeste pana se rumeneste frumos, la foc mare.

Se incalzeste orezul si fasolea. Se intinde tortilla si se pune jumatate de orez, ceapa si ardei calit, o lingura de smantana, cascaval, fasole, rosii (pico de gallo), sos Tabasco. Se ruleaza si se mananca cat este inca cald.

Carnea se poate face in mai multe feluri. Poate fi friptura la gratar, friptura cu sos in care se adauga Tabasco sau alt sos de ardei iuti, „barbacoa”. Puteti folosi carne de pui sau carne de porc. Se mai poate pune si guacamole, salsa cu porumb si/sau salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Burritos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Portofele cu ciuperci si carne

Portofele cu ciuperci si carne

Am luat cate o foaie, am stropit –o cu ulei si am indoit-o in doua, pe latime. Am adaugat putin

15 voturi    12 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Strudel oriental Lucica

Strudel oriental Lucica

Caisele taiate cubulete se amesteca intr-un bol,cu sucul de portocale.Carnea se prajeste in ulei,pana

19 voturi    16 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g carne de vita (antricot)
  • 1 cana de orez fiert
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras mic
  • 1 conserva mica de fasole (optional)
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri de smantana
  • 2 tortilla din faina
  • 2-3 linguri de pico de gallo
  • ulei
  • condimente pentru friptura
  • sare
  • sos Tabasco

Raporteaza reteta

Retete
de Victor Radu
Supa de linte si pui

Supa de linte si pui

1.Se taie cubulete ceapa, morcovul, telina, ciupercile. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de carne
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cighir a la "Ciobeni"