autor:

andreutza

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

Buseuri cu branza

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
Pentru aluat:, 250 g faina, 200 g smanata, 100 h unr, 1 praf de sare, Pentru unplutura:, 400 g telemea de oi, 2 oua, 1\2 lg chimen, 300 g branza de vaci, 150 g smantana, Pemtru garnisit:, 5-6 ridichi, 7-8 masline, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1)Amesteci incrediente pentru aluat, acoperi aluatul cu un prosop si il lasi la rece30de minute. Intinzi o foaie groasa, pe care le inpatyuresti in hotelin trei si repeti aceasta operatie inca de doua ori, lasi aluatul inca 20 de minute la rece.
2)Intre tinp faramitezi telemeaua si o freci bine cu ouale, jumatate din smantana si cu chimen.
3)Intinzi aluatul foaie subtire si decupezi rondele cu ajutorul unui pahar. Le ungi cu crema de telemea. Pui trei rondele una peste alta, le asezi intr-o forma unsa si le coci in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 de minute , pui o lg de branza dulce frecata cu restul de smantana de fiecare buseu rece. Decorezi cu masline, cu ridichi si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Cosulete umplute

Cosulete umplute

Batem cele 3 oua cu un praf de sare si piper dupa gust. Adaugam cele 2 linguri de lapte. Adaugam

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Mic dejun regal

Mic dejun regal

Rosiile se spala ,apoi se taie capacelul si cu o lingurita se scoate tot miezul,cu grija sa nu rupem

7 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Apetisante

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    In mod sigur este tare bun...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 250 g faina
  • 200 g smanata
  • 100 h unr
  • 1 praf de sare
  • Pentru unplutura:
  • 400 g telemea de oi
  • 2 oua
  • 1\2 lg chimen
  • 300 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • Pemtru garnisit:
  • 5-6 ridichi
  • 7-8 masline
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi gratinati cu afumatura