1)Amesteci incrediente pentru aluat, acoperi aluatul cu un prosop si il lasi la rece30de minute. Intinzi o foaie groasa, pe care le inpatyuresti in hotelin trei si repeti aceasta operatie inca de doua ori, lasi aluatul inca 20 de minute la rece.
2)Intre tinp faramitezi telemeaua si o freci bine cu ouale, jumatate din smantana si cu chimen.
3)Intinzi aluatul foaie subtire si decupezi rondele cu ajutorul unui pahar. Le ungi cu crema de telemea. Pui trei rondele una peste alta, le asezi intr-o forma unsa si le coci in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 de minute , pui o lg de branza dulce frecata cu restul de smantana de fiecare buseu rece. Decorezi cu masline, cu ridichi si patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii