autor:

sorina gabriela

» » Dulciuri diverse

Capsuni cu Qark

Autor: sorina gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorina gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 februarie 2011

Ingrediente
500g capsuni,, 200g branza dulce (Qark),, 200g zahar pudra,, 2 plicuri pudinc de vanilie,, 150ml lapte.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

7 voturi

Mod de preparare

Se prepara budinca de vanilie comform instructiunilor de pe pachet si se amesteca cu branza de vaci.

Capsunile se spala si se taie bucati mai mari.Zaharul pudra se pune in 100ml apa la fiert si se formeaza un sirop mai gros.Se foloseste zahar pudra pentru ca , contine si amidon alimentar in cazul in care nu stiati si leaga siropul mult mai bine decat zaharul tos.In siropul fierbinte punem capsunile si le lasam cam 5 minute sa se imprieteneasca cu siropul.Punem in 2 pahare mai mari cu picior (eu am folosit pahar de vin rosu , pentru 2 portii sanatoase , asa sa ne simtim bine , ca tare ii bun).Incepem cu un strat de crema din pudinc si qark ,apoi suculentele capsuni si tot asa pana terminam.

Este un dulce elegant, aromat si poate fi usor servit indiferent de prilej sau eveniment, alaturi de un pahar de sampanie.

Pofta buna ! Dar sigur nu aveti nevoie sa va invit ,ca imediat se termina , ca este super bun !
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu Qark" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Branzoici ca la mama acasa

Branzoici ca la mama acasa

Se inmoaie drojdia cu o lingurita de zahar si putun lapte si se lasa sa creasca. Faina folosita

120 voturi    52 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Palmieri cu gem

Palmieri cu gem

Scoatem foietajul din congelator si lasam in frigider sa se dezghete. Dupa ce s-a dezghetat, punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 06 martie 2011

    elegant,aspectos,racoritor ...felicitari

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 28 februarie 2011

    Un desert minunat!

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 28 februarie 2011

    Delicios!*****

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 26 februarie 2011

      Văleu , ce bunătate. Budinca nu e preferata mea, în rest...jos pălăria!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 26 februarie 2011

      hmmmm...ce deliciu!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500g capsuni,
  • 200g branza dulce (Qark),
  • 200g zahar pudra,
  • 2 plicuri pudinc de vanilie,
  • 150ml lapte.

Raporteaza reteta

Retete
de sorina gabriela
Pui bine ametit

Pui bine ametit

Se spala bine puiul , se sterge cu un servet. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si

6 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Vinete si dovlecei gratin

Vinete si dovlecei gratin

Se spala vanata si dovlecei, se curata de coaja(un rand da , unul nu),se taie rondele nu prea groase

81 voturi    36 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Präjitura integrala cu visine

Präjitura integrala cu visine

Se pun visinile intr-o strecuratoare la scurs. Dupa ce sunt bine scurse se dau prin amidon si se

7 voturi    7 comentarii
50 min
Prajituri

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

elegant,aspectos,racoritor ...felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu Rapido Tiramisu Rapido

Oualele, mascarpone si frisca lichida se pun in robotul de bucatarie si se amesteca bine pana cand se obtine consistenta dorita daca

20 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Pasca poloneza cu branza de vaci