autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cabanos in foietaj

Autor: Nicoleta (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg cabanos, 1 pachet foietaj

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se intinde foietajul, se taie patratele si pe fiecare patratel se pune cate o bucata de cabanos de vreo 3 cm, se infasoara, se pun in tava unsa cu margarina si se coc la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pizza

Pizza

Untul sau margarina se topeste,apoi impreuna cu faina se amesteca pana se obtine o ciulama.Se adauga

27 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Limba de porc rasol cu hrean

Limba de porc rasol cu hrean

Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare...Dupa ce se ia

7 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine):

    Da am pregatit reteta si am schimbat cate ceva: am taiat aluatul fasii late de 2 cm cu care am infasurat carnaciorii oltenesti pe care i-am lasat intregi si i-am taiat bucati dupa ce s-au racit.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

    O idee foarte buna si foarte estetica as putea spune.Cu cat sunt mai motzate cu atat te fac sa le mananci cu o mai mare placere.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

    Bravo, cristina i.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cabanos
  • 1 pachet foietaj

Raporteaza reteta

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O idee foarte buna si foarte estetica as putea spune.Cu cat sunt mai motzate cu atat te fac sa le mananci cu o mai mare placere.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Empanadas cu carne de pui si ciuperci