Intr-o cratita udata cu apa rece se pune laptele la fiert,
Separat intr-un ibric se pune o ceasca cu apa si cacaua cu zaharul amestecate, apoi se aseaza pe foc.
Cand incepe sa fiarba se amesteca cu o lingurita ca sa nu dea in foc, iar dupa cateva clocote se ia de pe foc si se rastoarna in cratita cu lapte care intre timp a fiert.
Se amesteca bine, dupa care se toarna in cesti la masa.
Cacaua cu lapte se poate servi cu frisca pe deasupra.
Se pune suflet cat va lasa inima.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii