Cuburi alb-verzui facute din faina alba, 1 albus batut spuma, zahar alb,1 pahar de lapte cu cocos si fistic Muller,1 esenta vanilie.Se bate spuma albusul si ase adauga esenta e vanilie,zaharul si paharul de lapte cu cocos si fistic.Se adauga apoi faina ametecata cu praful de copt.Se framanta un aluat pufos, se intinde cu sucitorul si se taie cuburi groase ce se coc in cuptor in tava cu hartie de copt.Se pudreaza cu zahar pudra vanilinat si se orneaza cu sirop caramel si sirop capsuni ca funde de cadou, cirese de cocktail si bomboane tiramisu Heidi taiate jumatati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii