Se pune 500 ml apa,se clocoteste,se adauga cafeaua si,dupa un clocot se da deoparte de pe foc si se lasa sa se limpezeasca. Se pregatesc 4 pahare pentru cafea frape,in fiecare se pune care o lingurita de zahar,o lingurita de cacao,un cuisor.
Se taie lamaia si portocala felii si se adauga cate o felie in fiecare pahar. Se adauga in fiecare pahar cate un baton de scortisoara,iar peste aceste ingradiente se toarna cafeaua fierbinte,se amesteca si se serveste imediat..
SFAT: puteti prepara cafeaua si la filtru,folosind 650-700 ml apa,ca sa ramana 500 ml cafea,fara a adauga zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii