autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Caise aromate cu migdale

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
25g fulgi de migdale,800g caise in compot,scortisoara pisata,1 baton de scortisoara,200g branza de vaci cremoasa,1 lingura miere

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Migdalele se prajesc fara ulei,pana prind culoare.Scurgem zeama de la compot intr-o oala si adaugam scortisoara pisata si batonul de scortisoara si lasam sa fiarba 5 minute sa se aromatizeze zeama.Scoatem batonul de scortisoara.Repartizam caisele in 4 boluri,turnam peste ele zeama aromata si presaram cu migdale prajite.Amestecam branza cu mierea si punem cate o lingurita in fiecare bol.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caise aromate cu migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu crema si banane

Clatite cu crema si banane

Pt clatite se bat ouale cu laptele si faina adaugata putin cate putin ,sa nu faca cocoloase.Cand

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Lamingtons

Lamingtons

Blatul: Ouale le-am mixat bine cu un praf de sare,pana si-au dublat volumul,apoi am adaugat pe rand

18 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 25g fulgi de migdale,800g caise in compot,scortisoara pisata,1 baton de scortisoara,200g branza de vaci cremoasa,1 lingura miere

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cornulete cu untura si rahat