Migdalele se prajesc fara ulei,pana prind culoare.Scurgem zeama de la compot intr-o oala si adaugam scortisoara pisata si batonul de scortisoara si lasam sa fiarba 5 minute sa se aromatizeze zeama.Scoatem batonul de scortisoara.Repartizam caisele in 4 boluri,turnam peste ele zeama aromata si presaram cu migdale prajite.Amestecam branza cu mierea si punem cate o lingurita in fiecare bol.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii