autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Caise caramelizate

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
10 caise,4 linguri zahar brun,3 linguri unt, frisca, plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Caisele se taie jumatati si se golesc de samburi.
Se unge o forma joasa de graten si se asaza jumatatile de caise,cu partea taiata in sus;se presara zahar brun si fulgi de unt rece.Se dau la cuptor pana se rumenesc si zaharul se caramelizeaza.
Se servesc cu frisca batuta cu zahar vanilat sau cu inghetata de vanilie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caise caramelizate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu caise caramelizate

Prajitura cu caise caramelizate

Zaharul si untul se pun intr-o cratita pe foc pana se topeste tot zaharul. Compozitia se pune intr-o

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Prajituri
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 10 caise,4 linguri zahar brun,3 linguri unt, frisca, plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu piersici