autor:

Fara foto

» » Prajituri

Caise la pachet

Autor: simina r (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simina r (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
200 gr aluat de foietaj, 100 gr zahar, 300 gr caise, 15 ml ulei, 50 gr unt, 20 gr bete de scortisoara, 1 ou

Dificultate: Medie Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Caisele se taie in dou, apoi se pun intr-o tigaie la calit cu untul si zaharul pana cand zaharul incepe sa se caramelizeze.
2. Caisele cu sosul din tigaie se mixeaza intr-un vas cu blederul , pana devine o crema, si se lasa la racit.
3. Aluatul se intinde , se taie in fasii lungi late de 10-12 cm , apoi fiecare fasie se taie in 5 bucatii egale.
4. Pe jumatatea fiecarei bucatii se pune crema de caise . se pliaza . iar partea din fata se lipeste prin presare.
5. Pachetele se ung cu galbenusul , deasupra se pun felii de caise, se aseaza intr-o tava unsa si pusa in cuptor la 180 grade celsius, circa 10 min.
6. Se scoate din cuptor, deasupra se pune cate un baton de scortisoara si se preseaza zahar, apoi se introduce pentru 10-15 min la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caise la pachet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cupcakes Cu Champagne Butter Cream

Cupcakes Cu Champagne Butter Cream

Cupcakes: Mixati untul cu zaharul pana ce obtineti o crema pufoasa. Adaugati extractul de vanilie

2 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Briose brownie cu crema de ciocolata alba

Briose brownie cu crema de ciocolata alba

Topim ciocolata neagra cu cele 125 g de unt.Lasam sa se raceasca. Mixam bine cele 2 oua, adaugam

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr aluat de foietaj
  • 100 gr zahar
  • 300 gr caise
  • 15 ml ulei
  • 50 gr unt
  • 20 gr bete de scortisoara
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Stangluri cu ciocolata