Reteta postata pe: 11 iulie 2008
Ingrediente
16 caise, 16 visine, 50gr nuca cocos, 50gr stafide
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Caisele se spala bine si se desfac in doua, scotandu-li-se samburii. Jumatatile obtinute se aseaza pe un platou. Visinile, de asemenea, se spala, li se scot samburii si, in locul acestora, se pun 1-2 stafide. Fiecare visina astfel umpluta se tavaleste prin cocos ras, cu grija, ca sa nu iasa stafidele, iar apoi se aseaza pe jumatatile de caise. Fructele astfel garnisite arata foarte frumos, sunt gustoase, nutritive si plac copiilor. Se pot folosi si la mese festive!
Daca ti-a placut reteta noastra "Caise umplute" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Conectam aparatul Panini Maker Breville la o sursa de curent.
Intr-un castron, punem ouale, un
2 voturi
0 comentarii
30 min
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate