Macinati fin biscuitii si alunele caju intr-un bol incapator. Amestecati-le cu cacao, gemul de struguri, untul rece si esenta de vanilie. Incorporati cate putina apa cat sa se omogenizeze si sa se lege. Trebuie sa iasa o compozitie tare.
Luati si modelati cate o bila din aceasta compozitie si infingeti in mijlocul ei un bat special din plastic sau un bat de frigaruie.
Dati-le la congelator pentru jumatate de ora.
Puneti pastilele de candy melts in boluri diferite, cele albastre separat de cele albe si puneti bolurile pentru putin timp la microunde. Amestecati si omogenizati pana devine o compozitie fluida.
Luati cate o prajitura pe bat si tavaliti-o sau murdariti-o cu glazura colorata. Se vor intari imediat, fara a fi nevoie sa le dati la rece.
Presarati bomboane colorate si tot felul de chestii dulci si colorate

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii