Calamar prajit cu lamaie si chili

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g calamar
  • 50g lamaie
  • ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • sare si chilli prospat (ardei iute)

Mod de preparare

Se taie si se inlatura capul calamarului si apoi se taie carnea in bucati de 1-1.5cm. Se spala usturoiul si ceapa si se toaca marunt. Se spala lamaia si se taie felii.Se amesteca bucatile de calmar cu sare,piper,jumatate de ceapa,usturoi si bucatile de de chilli si se lasa deoparte 15 minute. Se incinge uleiul si se rumeneste ceapa si usturoiul.Se adauga calamarul si se lasa,pe foc mare,citeva minute,amestecind din cind in cind.Se serveste cu orez. Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise