Se taie si se inlatura capul calamarului si apoi se taie carnea in bucati de 1-1.5cm. Se spala usturoiul si ceapa si se toaca marunt. Se spala lamaia si se taie felii.Se amesteca bucatile de calmar cu sare,piper,jumatate de ceapa,usturoi si bucatile de de chilli si se lasa deoparte 15 minute. Se incinge uleiul si se rumeneste ceapa si usturoiul.Se adauga calamarul si se lasa,pe foc mare,citeva minute,amestecind din cind in cind.Se serveste cu orez. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii