autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cap de porc cu usturoi

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
Avem nevoie de un cap de porc curatat bine (se poate pune si jumate daca familia e mai mica )., , usturoi 1 capatana, piper boabe, 1 foaie dafin, sare, delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Capul se pune la fiert cu sare. piper boabe, foaia de dafin,catei de usturoi vreo 6-7, delikat.

Dupa ce a fiert se scot oasele, se sareaza, si se presara cu boia din abundenta. Se piseaza 5 catei de usturoi care se freaca bine cu sare si ulei pana se ingroasa ca o maioneza , se pune apa sa-l subtiem si-l turnam peste capul codimentat .

Se da la rece ptr. cateva ore sa se patrunda bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cap de porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
DROB DE MIEL

DROB DE MIEL

Ceapa,taiata marunt, se prajeste putin in cca 60 ml ulei;se pune apoi carnea si maruntaiele,taiate

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Piept de pui pane

Piept de pui pane

Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie felii subtiri. Se asezoneaza cu sare (vegeta) , piper

2 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de un cap de porc curatat bine (se poate pune si jumate daca familia e mai mica ).
  • usturoi 1 capatana
  • piper boabe
  • 1 foaie dafin
  • sare
  • delikat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
DROB DE PASTE