autor:

Anonim

» » Aperitive

cap de porc fiert cu legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
cap de porc, boia, de ardei dulce, piper, ceapa, morcovi, telina radacina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Capul de porc se fierbe in apa cu sare si se aduna spuma. Se adauga morcovii, telina si ceapa. Cand capul de porc e fiert, se scoate si se raceste; oasele se scot, iar carnea se presara cu boia si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "cap de porc fiert cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de carne cu oua fierte

Drob de carne cu oua fierte

Carnea tocata se pune intr-un castron mai mare si o condimentam cu sare,adaugam 2 oua,painea inmuiata

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Chiftelute ornate

Chiftelute ornate

Se amesteca carnea macinata cu cele doua oua, se pune sare, piper, vegeta dupa gust, iar apoi se

2 voturi    9 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Aperitiv