Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 august 2008
Mod de preparare
Capul de porc se fierbe in apa cu sare si se aduna spuma. Se adauga morcovii, telina si ceapa. Cand capul de porc e fiert, se scoate si se raceste; oasele se scot, iar carnea se presara cu boia si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "cap de porc fiert cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le
13 voturi
7 comentarii
1h 30 min
Ceapa,taiata marunt, se prajeste putin in cca 60 ml ulei;se pune apoi carnea si maruntaiele,taiate
13 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate