autor:

Anonim

» » Aperitive

cap de porc fiert cu legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
cap de porc, boia, de ardei dulce, piper, ceapa, morcovi, telina radacina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Capul de porc se fierbe in apa cu sare si se aduna spuma. Se adauga morcovii, telina si ceapa. Cand capul de porc e fiert, se scoate si se raceste; oasele se scot, iar carnea se presara cu boia si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "cap de porc fiert cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Arici umpluti cu carnati

Arici umpluti cu carnati

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mica, se storc sa nu ramana apa in ei, se sparg

21 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Pate de ficat de pui

Pate de ficat de pui

Se pun la topit 3o g unt si cand s-a topit se pune ceapa taiata marunt. Se prajeste pana devine aurie,

7 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Piept de pui in lipie