autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Cupcakes cu vanilie si surpriza pentru Valentine's Day

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 12 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 12 februarie 2014

Ingrediente
Pentru 40 de bucati:, , 2 oua, , 2 pahare zahar, , 200 gr de unt moale, , 2 1/2 pahare faina cu praf de copt in ea sau faina simpla si 1 praf de copt, , , Pentru umplut:, , 40 de fondante fine de ciocolata, , 2 borcanele de 170ml de iaurt, , 1 lingurita bicarbonat, , 2 lingurite esenta de vanilie sau boabe de vanilie din pastaie, , Pentru ornat:, , 250 gr unt moale, , 2 pahare zahar pudra, , 3 linguri lapte, , drajeuri mici de inimioare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Dam fondantele la congelator pentru 5 ore inainte de a pregati prajiturelele. Se incalzeste cuptorul la 170 de grade si in tava de copt asezam manjete pentru prajiturele.



In oala mixerului batem galbenusurile cu zaharul 5 minute, dupa care adaugam untul moale si batem in continuare pana devine o compozitie spumoasa. Adaugam faina, bicarbonatul si iaurtul si amestecam numai pana se combina bine, nu mai mult. Umplem manjetele 1 cm peste jumatate si coacem la cuptorul incalzit cam 15 minute sau pana ce cupcakes-urile trec proba scobitorii.



Le lasam sa se raceasca si cu ajutorul unui cutit facem un x in prajiturele si introducem fondantele. Pregatim crema din unt cu praf de zahar si lapte si le ornam cu crema si le ornam si cu drajeuri.



Sunt foarte gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu vanilie si surpriza pentru Valentine's Day" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ecler

Ecler

Apa, impreuna cu uleiul si sarea se pune la fiert. La primul clocot, se ia de pe foc oala si se pune

13 voturi    11 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Tatin cu Mere

Tarta Tatin cu Mere

Intr-o cratita care poate fi bagata la cuptor se adauga cele 5 linguri de zahar, scortisoara si untul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 05 iulie 2014

    Fetita mea a pregatit si ea kupkes dar cu cacao si frisca sper sa le pot alatura.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 40 de bucati:
  • 2 oua
  • 2 pahare zahar
  • 200 gr de unt moale
  • 2 1/2 pahare faina cu praf de copt in ea sau faina simpla si 1 praf de copt
  • Pentru umplut:
  • 40 de fondante fine de ciocolata
  • 2 borcanele de 170ml de iaurt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2 lingurite esenta de vanilie sau boabe de vanilie din pastaie
  • Pentru ornat:
  • 250 gr unt moale
  • 2 pahare zahar pudra
  • 3 linguri lapte
  • drajeuri mici de inimioare

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Fetita mea a pregatit si ea kupkes dar cu cacao si frisca sper sa le pot alatura.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Pascute cu branza