Dam fondantele la congelator pentru 5 ore inainte de a pregati prajiturelele. Se incalzeste cuptorul la 170 de grade si in tava de copt asezam manjete pentru prajiturele.
In oala mixerului batem galbenusurile cu zaharul 5 minute, dupa care adaugam untul moale si batem in continuare pana devine o compozitie spumoasa. Adaugam faina, bicarbonatul si iaurtul si amestecam numai pana se combina bine, nu mai mult. Umplem manjetele 1 cm peste jumatate si coacem la cuptorul incalzit cam 15 minute sau pana ce cupcakes-urile trec proba scobitorii.
Le lasam sa se raceasca si cu ajutorul unui cutit facem un x in prajiturele si introducem fondantele. Pregatim crema din unt cu praf de zahar si lapte si le ornam cu crema si le ornam si cu drajeuri.
Sunt foarte gustoase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii