Din faina, margarina, drojdie, coaja rasa de lamaie, galbenusuri, 200 gr. zahar toss si un praf de sare se framanta un aluat care se intinde intr-o tava unsa cu ulei, in grosime de 2 cm. Se lasa la dospit 2 ore. Se da apoi la cuptor, la foc potrivit timp de 20 de minute. Intre timp, albusurile se bat spuma impreuna cu 200 gr. zahar pudra. Se scoate tava de la cuptor si se unge cu gem. Deasupra se intind albusurile batute spuma si se da prajitura din nou la cuptor timp de 15 minute. Dupa racire se taie romburi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii