Din faina, margarina, drojdie, coaja rasa de lamaie, galbenusuri, 200 gr. zahar toss si un praf de sare se framanta un aluat care se intinde intr-o tava unsa cu ulei, in grosime de 2 cm. Se lasa la dospit 2 ore. Se da apoi la cuptor, la foc potrivit timp de 20 de minute. Intre timp, albusurile se bat spuma impreuna cu 200 gr. zahar pudra. Se scoate tava de la cuptor si se unge cu gem. Deasupra se intind albusurile batute spuma si se da prajitura din nou la cuptor timp de 15 minute. Dupa racire se taie romburi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii